31 Dec 2014

OUTFIT Adel - 31/12/2014

Šťastný nový rok 2015! Ještě před chvilkou bylo září a dnes už píšu Silvestrovský článek. Rok 2014 byl pro náš blog rozhodně úspěšným. Nikdy bych si nemyslela, že budeme mít tolik milých čtenářů. Díky vám se o nás letos rozšířilo podvědomí o našem blogu a dokonce jsme získaly našeho prvního sponzora oblečení - Oasap. Tímto vám moc děkujeme za přízeň a těšíme se na vás i v dalším roce! Určitě se můžete těšit na více článků, co by jste řekli například na rubriku fitness? Je to jedno z mých novoročních předsevzetí, máte taky nějaké? Já jen pár osobních, které už mám dávno a snažím se o to furt, ale je to povzbuzující - 2015, čistý štít - to se hned začíná lépe. :)
A můj Silvestrovský outfit? :) Krémové šaty s ''véčkovou'' sukní jsou z Oasapu, nakupuj zde, moc se mi líbí jejich střih, akorát jsou na mě trochu průsvitné. Růžovo-bílý květovaný náhrdelník je taktéž z Oasaapu, nakupuj zde, tyhle masivní náhrdelníky dokážou oživit každý look, rozhodně by neměl ve vaší sbírce chybět. :) Lodičky jsou od přítele a kabelka z e-baye.

Happy new year 2015! It was September few moments ago, and now I'm writing a NewYearsEve's article. Year 2014 was for our blog definitely successful. I would never thought that we could have so many dear readers. Thanks to you, the awareness of our blog spread, and we even received our first sponsor clothing - Oasap. Thank you for your patronage and we look forward to you in the next year! You can look forward to more articles, what would you say, for example, on section fitness? It's one of my New Year's resolutions, do you have any too? 2015 - clean slate - it just looks better. :)
And my New Year's Eve outfit? :) Cream dress with a 'V' skirts is from Oasapu, buy here, I really like the cut, it just looks a little translucent on me. Pink and white flowered necklace is also from Oasaap, buy here, these massive necklaces can revive every look, you definitely should not miss this one in your collection. :) Pumps are from a boyfriend and the handbag from E-Bay.


Nové nehtíky! Poprvé jsem zkusila gelovky, jak se vám líbí? Mám je zatím dva dny, tak se s nimi ještě zžívám. Těšte se na report! :) 





30 Dec 2014

OUTFIT - Tessie 30/12/2014

Tessie

instagram - @tessie93

Nemůžu uvěřit tomu, že je další rok za námi tak rychle, jo, je to každoroční klišé, ale vážně nad tím jen kroutím hlavou. Zvládla jsem úspěšně dvoje zkouškový na vejšce, dva týdny sama v Německu, hodně jsem pracovala, cestovala, poznala nové lidi... Byl to fajn rok. Teď už jen zbývá se s ním rozloučit. Jak letos slavíte Silvestr? Já nejsem fanda opíjení se ani obřích party. Moje vysněná oslava Nového roku (v případě že bych byla milionářka), by byl někde v teple, např. na Bali nebo jiném až kýčovitě krásném ostrově, na pláži nebo někde v hotelu ve vířivce, stačilo by mi si jen připít se svou láskou šampaňským a pak se kochat z nějakého vysokého místa ohňostroji. Chci tak moc? :D Při tvoření dnešního outfitu jsem se tedy trochu zasnila a oblékla si to, co bych si na podobnou akci vzala. Třeba některá máte takové štěstí a můžete se inspirovat :) Mám na sobě playsuit z Missguided, sandálky z Ebay a kabelku z Oasap, link je ZDE. Šťastný nový rok!

I can't believe this year is over so quickly, I know, the annual cliché, but I'm really surprised. I've managed to succesfully pass two exam periods at university, two weeks alone in Germany, I worked a lot, travelled a lot, met some new people.. It was a nice year :) Now it's time to celebrate its end. How do you celebrate the New Year? I'm not a fan of getting drunk nor attending huge parties. My ideal New Year's Eve celebration (in case I was a millionare) would be in some place exotic, in Bali or other extremely beautiful island, on the beach or in the jacuzzi, I would be okay with just drinking champaigne and then watching the fireworks. Is that too much to ask for? :D When creating this outfit, I dreamed a little and I wore what I would wear to such occasion. Maybe some of you are so lucky and can get inspired :) I'm wearing the baby pink Missguided playsuit, Ebay heels and OASAP purse which you can find HERE. HAPPY NEW YEAR! :)








29 Dec 2014

Rihanna's Style

Hvězd jako je Rihanna moc není. Všechno oblečení i styl vlasů na ní vypadá skvěle! Nemyslim si, že jsem ji někdy viděla v něčem, co jí neslušelo... Podívejte se na nějaké z jejích nej looků!

There aren't many stars like Rihanna. She can pull off any look and hair in the world. I don't think I've ever seen her in anything ugly... Check out some of her most amazing looks!

She can be bad...








... and elegant at the same time!







25 Dec 2014

OUTFIT Tessie 25/12/2014

Tessie

instagram - @tessie93

Jak už psala Adél u svého outfitu, fotily jsme na Trojském mostě, kde fakt hooodně foukal vítr. Mně osobně to možná ale naopak pomohlo, protože moje vlasy na fotkách vypadají, jak kdyby měly opravdu alespoň trochu objem :D což normálně nemají. Poprvé jsem na sobě měla svojí novou tmavou rtěnku a pořád nevím, jak se v ní vlastně cítím, jestli ke mně jde nebo ne. Co myslíte? Teď už k outfitu - crop mikinu s krásným potiskem (ZDE) a zajímavý náhrdelník (ZDE) jsem si tentokrát objednala z Oasap naschvál tak, aby k sobě šly a zkombinované dohromady se mi to vážně líbilo :) Na fotkách si můžete prohlédnout i detaily. Kalhoty i botky jsou z H&M (jen boty koupeny na vinted.cz).

As Adela already wrote in her post, we took these pictures on a new bridge in Prague, where it is really windy. Personally I think it might have helped me, because my hair in the photos looks as if it had more volume :D which I normally don't have. It was also the first time I wore my new dark lipstick and I still don't know how I actually feel about it, if it suits me or not. What do you think? The outfit - Oasap crop sweatshirt with beautiful print (HERE) and an interesting necklace (HERE) also from Oasap. This time I ordered these two pieces on purpose so that they could be combined together and I really liked it :) You can see more details in the pictures. My pants and shoes are from H & M (just bought shoes on vinted.cz).









23 Dec 2014

OUTFIT Adél - 23/12/2014

Adél

instagram - @adelaka

Dnes jsme byly s Tessie fotit na novém Trojském mostě v Praze, a musím říct, že je opravdu krásný. Co nebylo krásný, byl prudký studený vítr, který nám focení značně znepříjemňoval, takže se nedivte, proč mám na fotkách rozcuchané vlasy nebo červený nos. :D A co dnes nosím? :) Crop svetr s motivem hvězd jsem sehnala na Oasapu. Červených věcích v mém šatníku moc nenajdete, možná právě proto se mi tenhle tak líbí, pro mě nezvyklá kombinace. Jen škoda té délky, myslela jsem, že bude delší. Šedá bavlněná sukně je z Sheinside, líbí se mi ten střih, dělá hubené nohy. ;D Silonky a nadkolenky (i když je mam shrnute na podkolenky) jsou také z Oasapu. 

Today's location is a new bridge in Prague and it's really nice. What wasn't nice was the sharp cold wind, which was wery unleasant, so don't be surprised if I have messy hair or a red nose in the pictures. :D And what do I wear today? :) I got this crop sweater with star print on Oasap. Red color isn't very represented in my closet, maybe that's the reason I like this sweater so much, it's an unusual to see it on me. Just a pity that length, I thought it will be longer. The gray cotton skirt is from Sheinside, I like the cut, it makes skinny legs. ;D Stockings and nylons are also Oasap.


Byl takovej jemnej vánek... /// It was such a ''calm'' wind ...





21 Dec 2014

Trend of the week - Colorful coats

Patříte mezi ty odvážné, co vždycky v zimě vyčnívají mezi davy černých, šedých a khaki kabátů? Jestli ano, tleskáme! Jestli zatím ne, ale rády byste, zde je inspirace :))

Are you one of the brave ones who always stand out in the crowd of black, grey and khaki coats in Winter? If you are, respect! If you're not but you would like to be, here's an inspiration for you :))













19 Dec 2014

OUTFIT 19/12/2014

Adela

instagram - @adelaka

 Tyto černé šifonové maxi šaty jsem dostala dárek za spolupráci s internetovým obchodem Oasap.com, který nabízí širokou škálu oblečení a doplňků. Obě s Tessie s nimi máme navázanou spolupráci a můžeme vám tento obchod jen doporučit. Tímto děkuji Oasapu a těším se na další outfity! :-) Zbytek outfitu: klobouk je také Oasap, kovový pásek Bershka. 

These black chiffon maxi dress were givenn to me as a gift for a good colaboration with an e-shop Oasap.com, which offers a wide range of clothing and accessories. We, Me and Tessie, have both established cooperation with the shop and we can only recommend this store. Thank you Oasap, I look forward to more outfits! :-) The rst of the outfit: a hat is also Oasap, metal strip is Bershka.





Selena Gomez Outfits

Nejsem zrovna Selenina fanynka, ale tím, že jí často vidím na tumblr a instagramu, tak musím uznat, že styl má vážně super :) Líbí se mi její kombinace skinny/ripped jeanů s lodičkami :) Je to krásná ženská! Tady je 10 podle mě nejlepších looků :) Tessie

Not particuarly a fan of Selena but as I see her on tumblr and instagram a lot, I must admit her outfits are gorgeous :) I like her combination of skinny/ripped jeans and heels. She's a beautiful woman! Here are the best looks according to me. Tessie












17 Dec 2014

OUTFIT 17/12/2014

Adél

instagram - @adelaka

Klapky na uši! Udrží vás v teple i bez čepice, jsou stylové a roztomilé. Jak se líbí vám? Na tyhle jsem narazila náhodou na Vinted.cz (původně z H&M), když jsem si vybírala od jedné slečny něco na výměnu. Nikdy jsem neměla odvahu na klapky, asi bych si je ani sama nekoupila, ale jako výměna za nějaké staré tričko? Tak jsem si řekla, že je zkusím - a jsem nadšená, líbí se mi více, než jsem čekala. Skvěle se hodí k mému novému fluffy svetru z Oasapu, který se okamžitě zařadil na mé Top 10 pro letošní zimu, je tak strašně příjemně huňatý a hlavně teploučký! Rozhodně doporučuji (btw na Oasapu jsou teď 30% slevy). Zbytek mého outfitu tvoří legíny ze Zary a Jordny on Nike.

Earmuffs! It keeps you warm even without beannie,is stylish and cute. How do you like them? I hit a chance on it on Vinted.cz (formerly from H&M), which is a page for exchanging clothes with other people, if you may don't know it. I have never had a confidance for earmuffs, I wouldn't buy these propably in a shop, but as a good exchange for my old tank? Why not! I said I will give them a try - and I'm excited, I like them more than I expected. Perfect fit for my new fluffy sweater from Oasap, which is currently in my Top 10 for a winter, it is very warm and sooo comfortable and soft. I deffinetely recommend it (btw Oasap has 30% sales now!). The rest of my outfit consists of leggings from Zara and Jordans from Nike.






Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...