12 Feb 2015

Klinika TO WELL

V neděli 8. 2. jsme byly pozvány na COSMETIC BLOGGER'S DAY v pražské Klinice To Well. Klinika se nachází na adrese Masarykovo nábřeží 12, Praha 1, v nádherných nově zrekonstruovaných prostorách s moderním vybavením, které si můžete prohlédnout na fotkách níže. 

Přivítal nás velmi milý a ochotný personál, který nás po klinice provedl a popsal jednotlivé nabízené procedury. Samy jsme měly možnost si jednu z nich vyzkoušet a to kosmetický zákrok špachtlí, pro obnovu a rozjasnění pleti. 

Nabídka kliniky je opravdu široká - přístrojové lymfatické masáže, velká škála hubnoucích a omlazujících ošetření - jak invazivní, jako třeba liposukce, tak neinvazivní příjemnější formy, například lymfodrenáž, která působí blahodárně na celý organismus. Najdete zde i specializované kosmetické oddělení pro péči o pleť, kde používají přírodní španělskou kosmetiku. Dále nabízejí regeneraci vlasových kořínků, úžasné relaxační masáže a mnoho dalšího. 

Kromě profesionálního přístupu, krásného interiéru a obsáhlé nabídky, nás mile překvapily i ceny procedur, které jsou na to, že se klinika nachází v centru Prahy, bezkonkurenční. Detailní seznam a ceník si můžete prohlédnout na jejich webových stránkách www.klinikatowell.com.

Chtěly bychom tímto článkem celému týmu kliniky moc poděkovat za pozvání, spoustu zajímavých informací a dárečky a těšíme se na další návštěvu. 

Na uvítanou bylo připravené i malé občerstvení :)

Španělská kosmetika, kterou klinika nabízí. Poradí vám, co je nejlepší právě na vaši pokožku. 

Už jen samotný interiér je krásně uklidňující, zde si masáž opravdu užijete. 

Skafandr. :D Né, to je oblek na lymfodrenáž, kterou si přijdeme asi brzy zkusit. Zajímavá kůra, se kdy díky tlaku na pokožku rozproudí vaše cévy a pročisťuje organismus. 

Kosmetický koutek, kde o nás krásně pečovali. 

Specializovaná kosmetička Klárka, která Tessie provádí čistění špachtlí. Velmi příjemné a uvolňující. :)

Po ''špachtli'' jsme byly hned krásnější. Ale zkusily jsme si pouze krk, přece si nenecháme zničit makeup. :-)

Vaše A&T.

2 comments:

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...