1 Mar 2015

OUTFIT Adel 1/3/2015

Adéla

instagram - @adelaka

Březen je tu a jaro je za rohem... Zjistila jsem, že zimu úspěšně ignoruju a radši mrznu v tenkým, ale stylovým kabátě, než abych si vzala péřovku. Pak se nemám ale divit, že jsem nemocná, že. :D Tak snad už se brzy všichni dočkáme, pokud teda nemilujete mráz. Minulý týden jsem si už koupila první kraťasy na léto, tak snad to nedopadne jako loni, kdy jsme s Tessie nakupovaly na léto už od ledna, a pak bylo v Čechách spíše jedno dlouhé jaro. 
Můj dnešní outfit se zkláda pouze z jednoho kusu oblečení, a to tmavěmodrý jupsuit z Romwe. Právě teď moje dva nejoblíbenější styly - jupsuit a odhalená záda, tak proč to nezkombinovat! :) Myslím, že Romwe to zvládli na jedničku. Overal má i v předu mnoho zajímavých prvků - poloprůhledný průstřih od pasu až ke krku, kde je top navěšený na zlatém chainu. Který se dá vyndat a můžete ho nosit samotný, nebo si dát do overalu nějaký váš, třeba stříbrý, když se zrovna tenhle nebude hodit. Takže super originální kousek, tak to mám ráda! 

The spring is comming soon.. finally. I find out that I ignore the cold weather and wear thin and stylish coats rather than thick warm ones. Maybe that's why Im sick... mmm, nevermind. :D  I already bought my first summer shorts last week, so I hope it's not going to be like last year - me and Tessie were buying summer lothes since january and than, there was almost no summer weather in Czech, just looong spring...
Today, I wear one-piece-outfit, which is darkblue jumpsuit from Romwe. It's a combination of my two favourite styles - overals and backless tops. Amazing. It has some nice details on the front too - a semitransparent neckline from the belly to the neck, where it hangs on a golden chain. You can exchange the chain for any of yours (eg a silver one), if it won't match your outfit. This overal is very original piece, that's what I like! 








1 comment:

  1. overal vypadá moc zajímavě a zaujal mě už na instagramu :) rozhodně ti sluší :)

    ReplyDelete

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...