17 Jul 2014

OUTFITS 17/7/2014

Tessie

instagram @tessie93

Ve čtvrtek bylo krásně, musely jsme toho využít a jít fotit! Ale je to k vzteku, mám tolik nových letních věcí, napadá mě tolik kombinací na outfity a ono má být o prázdninách hnusně.. No, musíme doufat, že ne. Jinak mému dnešnímu outfity opět vládne pastelová růžová - když ji miluješ, není co řešit :D Bílá maxi skirt je z F&F, růžový crop top z New Yorkeru, náhrdelník z Ebay, pastelový růžový náramek je z H&M a druhý zlato-květovaný náramek je z  Rings & Tings, koupit ho můžete TADY.

The weather was really nice on Thursday so we had go shooting! But it's frustrating, I have so many new summer clothes, I could think of so many outfits but it is supposed to be cold during the holidays here in Prague .. Well, let's hope it's not. Anyways, my today's outfit is full of pastel pink - again but I love it so much :D White maxi skirt is from F F, pink crop top is from New Yorker, necklace is from Ebay, pastel pink bracelet is from H&M and the  gold-floral bracelet is from of Rings & Tings, you can buy it HERE.







Adela

instagram - @adelaka

Mimo krásného počasí jsme se ve čtvrtek ještě byly podívat do showroomu nového obchodu Style Lords, se kterým jsme navázaly spolupráci a už se nemůžeme dočkat, až vám předvedeme jejich novou kolekci. 
Hlavním prvkem mého dnešního looku jsou proužky - vzor, který jsem na sobě dlouho neměla, ale myslím, že teď se vrací do módy dokonce i s puntíky, kterým jsem tedy nikdy neholdovala. Pruhované tričko je z Oasapu, bílé kraťásky H&M, tenisky jsou jasný Conversky a má milovaná posvátná kabelka Michael Kors. Ještě musím vyzdvihnout nový náhrdelník z Rings and Tings, který se mi hodí k novým náramkům z H&M.

Except the nice weather, we also went to see new showrom of a new brand called Style Lords, with which we have estabilished a colaboration and we can't wait to show you their new dope collection. 
The main element of my todays look are stripes - an patter, which I haven't worn for ages, but it is now IN again as well as dots, of  which I am really not a fan. The stripped T-shirt is from Oasap, white shorts are H&M, All Stars on my feet and my beautiful saint handbag Micahel Kors. On the top, I have a lovely necklace from Rings and Tings, which goes well with my new bracelets from H&M.












No comments:

Post a Comment

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...