6 Jul 2015

BEAUTY Summer Hairstyles

V nejnovějším Cosmopolitanu jsme objevily skvelý článek o letních účesech a rozhodly jsme se je pro vás vyzkoušet. Účesy jsme si dělaly navzájem a překvapilo nás, jak jsme je zvládly, i když jsme to dělaly vše napoprvé. Myslíme, že je super experimentovat trochu s účesy, protože proč furt nosit ten stejný hairstyle, když originální účes jde zvládnout i za pár minut (když jste s kámoškou, co vám to učeše :D). Níže v článku jsou popsány produkty, které jsme používaly. 



Rafinovaný culík


Nejdřív zalijte kadeře sprejem se solí, oddělte vlasy na koruně hlavy, stočte a přichyťte klipsem, aby vám nepřekážely. Prameny po stranách ulízněte olejovým sprejem dozadu a na týlu spojte do culíku. Nyní sundejte skřipec, vlasy zakruťte a stáhněte gumičkou, aby koruna hlavy zůstala načechraná. Na závěr spojte do culíku a ohon předělte ještě jednou gumičkou.


Pevný úvaz

Nejdříve vetřete do pramenů vlasový olej a rozdělte je dvěma pěšinkami tak, aby vznikl tvar písmene V (se špičkou nad čelem). Postranní části uhlaďte dozadu další dávkou mastného přípravku a zpevněte gumičkou. Ze střední části na koruně hlavy upleťte holandský cop (návod visí na cosmopolitan.co.uk/dutchbraid), a celou nádheru připojte ke zbytku.


Prosolený drdol


Suché kadeře přestříkněte solným sprejem a stáhněte je prsty dozadu do culíku, ohon zakruťte a volně upevněte pinetkami. Nahodilé pramínky lehce povytáhněte a ještě ošetřete sprejem, který jim vtiskne zářivý třpyt a mokrý vzhled. 


Síla kontrastu


Vlasy od uší dolů poprašte solným sprejem, stáhněte gumičkou. Do prstů vetřete gel pro vlhký efekt, hřívu od čela až ke stažené části uhlaďte. Gel aplikujte po úzkých pramíncích, korunu hlavy ještě hřebenem pročešte a úvaz rozpusťte. 




Použité produkty: 1. Tangle Teezer 2. John Frieda Sheer Blonde Elixír pro zářivou blond 3. Úzký hřebínek na pěšinky 4. Kartáč s koňskými žíněmi pro perfektní uhlazení 5. Schwarzkopf Taft Wet Look Ultra Strong Gel 6. Květina do vlasů z H&M 7. Toni&Guy See Salt Texturising Spray (koupeno v Dougles) 8. Wella Wellaflex Hairspray 9. Pinetky a průhledné malé gumičky DM

4 comments:

  1. No já myslím, že se vám účesy povedly :) Nejvíc se mi líbí prosolený drdol :)

    Květinová Voda Saloos

    ReplyDelete
  2. Ten pevný úväz vyzerá skvelo! Určite vyskúšam, keď budem mať dostatočne veľa trpezlivosti :D

    ReplyDelete
  3. Ten poslední účes - to už si rovnou můžu neumejt vlasy a rozpustit si je a vyjde to na stejno :-D

    ReplyDelete

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...