3 Jul 2015

OUTFIT Adel 03/07/15

Dnes jsem měla náladu na něco elegantnějšího a hlavně jsem vám musela ukázat mojí novou sytě růžovou kabelku. Jsem z ní nadšená, nikdy jsem takhle výrazně barevnou kabelku neměla. Myslím, že je důležité mít nějakou univerzální kabelku, kterou si můžete vzít kamkoli, ale pak také nějakou barevnou, protože dokáže oživit jakkýkoli jednoduchý či nudný outfit a dodat mu šmrnc. :) Tvarem trochu připomíná slavnou Birkinku, ale tu si nemůže dovolit každý (včetně mě), takže tahle je z Oasap, koupit jí můžete ZDE
Outfit dál tvoří chifonový bílý top bez rukávů, černá skládaná sukně a náramek s motivem hadí kůže a cvočkami. Boty jsem zvolila sandálky na podpatku se zlatými detaily, které jsem také sháněla dlouho - vkusné a se širokým podpatkem, v kterých se bude po Pražských dlažebních kostkách chodit pohodlně. 











top ZARA // sukně H&M // kabelka OASAP // boty ALDO // náramek RINGS&TINGS

instagram - @adelaka

6 comments:

  1. Hi girls! I like very much this Adel outfit! Black and white are always an elegant mix and color of your bag is really nice! I'm Eni, blogger from Italy....If you want, take a look at my blog and let me know what you think. Kisses,
    Eni

    Eniwhere Fashion
    Eniwhere Fashion Facebook

    ReplyDelete
  2. No teda, uplna krasavice, boty kabelka zvolila jsi skvele.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    ReplyDelete
  3. Takto keby sa obliekajú všetky baby... fakt. Proste dotrhané rifle a športové tenisky mi proste neprídu ako chlapovi ani trocha príťažlivé.

    ReplyDelete
  4. Krásny outfit! :) A tá kabelka je krásna :) Ja mam tiež takú ružovo-fialkovú kabelku a úplne najradšej ju nosím cez leto :)
    partofnicol.blogspot.sk

    ReplyDelete

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...