27 Sept 2015

COSMOPOLITAN SHOOT

Konečně se s vámi mohu podělit o dojmy z focení pro Cosmopolitan, který od 23. 9. najdete v trafikách (a mě na straně 140)! Konalo se díky projektu Frisco, do kterého jsem vytvářela svůj wishlist a spolu s Tess z tesskratochvilova.com jsme soutěž vyhrály. Soutěže jste se mohly účastnit i vy, a nejlepší wishlist z řad čtenářek nakonec měla Anet, která shodou okolností taky má blog - sannette.blog.cz :)

Adél byla na místě se mnou a poctivě vše dokumentovala, takže si díky ní můžete níže prohlédnout i fotky.



Fotilo se v různých prostorech Žižkovské věže, kde jsem předtím nikdy nebyla, takže o to větší jsem měla radost! O make-up a vlasy se nám postarali profesionálové včetně stylingu, který byl od samotného stylisty celebrit Filipa Vaňka. Moje téma bylo PRÁCE, spíše tedy relax s Friscem po práci a měla jsem na sobě mimo jiné i třeba lodičky Michael Kors nebo kabelku Dolce & Gabbana (sen každé holky, natož fashion blogerky :D).

O make-up se starala vizážistka Jana Šedová

O vlasy zase Jan Sippl (v pozadí)

Kabát Pinko, kabelka D&G, lodičky Michael Kors

stylista Filip Vaněk




s Anet, která na sobě měla úžasný overal <3



fotograf Martin Tiso

s Clare, která má všechny Cosmobloggerky na starosti :)

Bylo to pro mě první opravdové profi focení, takže jsem byla samozřejmě trochu nervozní. Když fotíme s Adél, můžeme remcat, že nevíme, jak pózovat a případně i nadávat, což by tady nešlo,  ale i když to zní jako klišé, všichni byli moc milí a příjemní, takže to celé šlo tak nějak samo :) Chtěla bych celému týmu moc poděkovat za skvělý zážitek a doufám, že se článek líbil. Tessie

10 comments:

  1. Tak to teda musela byť skvela príležitosť ! tieto fotky "zo zákulisia" vyzerajú skvelo a určite ešte lepšie budú aj z fotenia :)

    ReplyDelete
  2. mě přijde že tě ten outfit od nich zbytečně dělá starší ale je možné že ten pocit mám jen já :) samozřejmě ti to moc sluší a asi to splňuje zadané téma, ale dala bych ti nějakou veselejší košili která by tě víc rozzářila :) jinak super, doufám že sis to užila :)!

    ReplyDelete
    Replies
    1. To souhlasím, ty barvy jsou na mě tmavý, ale celkově se mi ten výsledný look na fotce pak líbí :) Děkuju, užila moc!

      Delete

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...