19 Sept 2015

Představení LUNA by Foreo

Ve čtvrtek 17. 9. jsme se zúčastnily akce při příležitosti představení designového přístroje k péči o pleť LUNA od švédské značky Foreo, která se tímto dostává na český trh. Akce se konala v úžasných prostorách restaurace Ginger & Fred v nejvyšším patře Tančícího domu s dechberoucím výhledem na Prahu.









Celý prostor byl nádherně vyzdoben, jak se ostatně můžete na fotkách přesvědčit samy. Servírovalo se skvělé občerstvení a pití, které jsme si mohly užívat za hudby od přítomné DJky. Po úvodním slově moderátorky, zástupce značky Foreo a zástupkyně parfumerií Douglas, kde se LUNA bude prodávat, nám asistentky vysvětlily, jak se s přístrojem zachází.





A teď už k samotnému přístroji. V čem je vlastně LUNA tak vyjímečná? Z jedné strany díky čistícímu kartáčku dokáže šetrně pleť vyčistit do hloubky a z druhé strany, jako jediný přístroj na čištění obličeje, obsahuje funkci péče proti stárnutí pleti a vyhlazování vrásek. Stačí si s ním pleť vyčistit dvakrát denně s pomocí gelu/čistící pěny na které jste byly zvyklé (nebo jen vodou) a výsledky se mají dostavit už za tři dny!






Čistič na pleť LUNA je k dostání v několika barevných provedeních, každé náležící určitému typu pleti. Bílá je pro velmi citlivou pleť, světle růžová je pro normální až citlivou pleť a modrá pak pro smíšenou pleť. Značka Foreo nabízí i řadu pro muže - LUNA for MEN a menší velikost LUNA mini, což je menší cestovní balení, vhodné i pro mladší uživatele. I ty jsou dostupny v několika barvách. Celý sortiment si můžete prohlédnout na www.foreo.com.


Chtěly bychom velmi poděkovat společnosti Foreo za poskytnutí dvou přístrojů a za nějaký čas se vám ozveme s recenzí! Jsme velmi zvědavé na výsledky.  A&T

7 comments:

  1. Tak Foreo Vám opravdu závidím! Co bych za možnost testování dala. Já o něm mám načtené a nasledované recenze, jen čekám na nějakou slevu. On se teď bude prodávat i jinde než v Douglas?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jasně, to chápu, vážně není nejlevnější :( A co jsem pochopila, tak by se měl prodávat jen v Douglas

      Delete
  2. Krásna akcia. Foreo mám určite v pláne vyskúšať ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) Samy jsme vážně zvědavé, co to s naší pletí udělá a jestli budou vidět výsledky

      Delete
  3. No vidíš Tery ještě před rokem jsme tam pracovaly a dneska už tam jsi pozvaná :) tleskám super a držím palce jen tak dál, ... přístroj vypadá strašně zajímavě ale asi byh potřebovala vyzkoušet :) ale je to roztomilé, skoro to vypadá jako krémy na ruce od eos :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kačí, přesně na to jsem si vzpomněla, když jsme tam kolem recepce procházely a uváděla nás hosteska :) Zvláštní pocit. A děkujeme moc!

      Delete
  4. Holky, Foreo už mám asi tři týdny z Douglas a nemůžu si ho vynachválit. Mam ten růžový větší i s tím anti aging modem. Pleť je po něm taková hladší trochu jako po čištěním u kosmetičky, působí rozzarene a černých teček ubylo.
    Sama za sebe musím říct že investice rozhodne nelituju a doporučuju všem.

    ReplyDelete

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...