3 Jul 2014

NEW IN - TESSIE II.

Tessie's NEW IN - SUMMER


Nedoufala jsem, že přijdu s novým článkem tak brzo, ale stalo se :D Obří cedule, která mi už asi měsíc visí na nástěnce s nápisem: NEKUPOVAT OBLEČENÍ! MÁŠ HO SPOUSTU. ŠETŘIT NA CESTOVÁNÍ moc nepomohla, i když musím říct, že jsem se opravdu brzdila a i v momentech, kdy jsem šla naštvaná ze školy (která je nebezpečně blízko Palladia), tak jsem si nic nekoupila. Všechny kousky - až na playsuit a mint cami top mám už déle, teď jsem se asi tři týdny vážně držela. Nojo, každý má něco, někdo utrácí za drinky na parties, někdo za kosmetiku, někdo za jídlo, u mě to vždycky bude oblečení. Dělá mi to prostě radost, a  největší vždycky kousky, které seženu ve slevě nebo za extrémně nízkou cenu v sekáči nebo na votocvohoz.cz :)

I didn't expect to upload a new post this soon, but it happened :D Giant sign on my notice board which says: DON'T SHOP! YOU HAVE TOO MUCH CLOTHES. SAVE FOR TRAVELING didn't help very much, although I must say that I have really calmed down and even in moments when I went home sad from school (which is dangerously close to Palladium - shopping centre in Prague), I didn't go in and buy anything. All the pieces - except for the playsuit and the mint cami top aren't that new, so I've really been a good girl recently. Everyone has something that they love, some spend money on drinks at parties, some on cosmetics, some on food, I will always spend money on clothes. It just makes me happy and I am the happiest  when I find something extremely cheap in sales, in thrift shops or on votocvohoz.cz :)



Ok, tak předsevzetí nekupovat topy mi nevyšlo :D

Ok, so the resolution to not purchase tops didn't really work :D




Pink playsuit H&M

(z tohohle kousku mám hroznou radost! Přesně nějaký takový playsuit jsem chtěla, nakonec jsem ho našla na votocvohoz.cz :) /// I am really happy about this piece ! I have wanted it for so long and I have finally found it on votocvohoz.cz :) 

  
Lilac strappy crop top HERE

(musím říct, že jsem byla trochu zklamaná, když top přišel. Materiál jsem si představovala jinak, je to vlastně takový 'kus hadříku', za který jsem dala na můj vkus celkem dost peněz, ale to je zkrátka nevýhoda objednávání přes internet. Určitě se i tak krásně hodí na extrémně teplé letní dny a budu ho nosit  /// I must say I was a bit disappointed when the top arrived. I expected the material to be different, and I feel like I spent quite a lot money on such a small piece of fabric but that's just the disadvantage of shopping online. But on the other hand, I kinda like it and it will be great for hot summer days)



Baby pink strappy crop top AMISU

I když jsem v minulosti nebyla moc velký fanda New Yorkeru, musím říct, že se tam opravdu dají najít i vcelku pěkné kousky :) Už si cenu přesně nepamatuju, ale vím určitě, že téměř stejný top byl i v Bershce a tam byl dražší /// I haven't been a fan of New Yorker in the past but I must say you can find some good pieces in there :) I don't remember the price exactly but I know I've seen almost the same one in Bershka and it was more expensive)




Baby pink crop top AMISU

(... a tenhle jsem tam při té příležitosti přece taky nemohla nechat :D 'Neopren' styl se mi vážně líbí :) /// ... and I couldn't just leave this one in the shop alone :D I really like this 'neopren' fabric)



Lilac backless camitop HERE

(měla jsem nějaké přebytečné peníze na paypalu, tak jsem se rozhodla si koupit tenhle top, zaujalo mě řešení zad, které tady na fotce není moc dobře vidět, ale určitě někdy přidám fotku zezadu. Tak nějak jsem zkrátka věděla, jelikož už Ebay znám, že tílko jako na fotce vypadat nebude. Ale že přijde uplně jiný materiál... Trošku mi připomíná noční košilku, takže uvidím, jestli s ním vymyslím nějaký outfit, aby to nevypadalo 'lacině' /// I had some extra money on paypal so I decided to purchase this top because I liked the back of it. You can't really see it in this picture but I will definitely post one from the back. As I have shopped on Ebay before, I kinda knew the top will look different in real life, but I didn't expect the materil to be totally different.. It reminds me of a nightgown. Let's hope I can create an outfit that wouldn't look 'cheap')


Mint cami top F&F

(těhle topů není nikdy dost, že? :))) Jen se utěšuju, že nejsem totální magor. Opět koupeno na mém oblíbeném votoči :) /// there's never enough cami tops, right? :))) Just making sure I am not totally crazy. Bought on votocvohoz.cz)



Peachy jersey shorts HERE

(další koupě z missguided, z těhle šortek mám vážně radost, jsou pohodlné a příjemné /// another purchase from missguided, I actually really like these shorts, they're super comfortable to wear)


CRYSTAL WITH FLAT CHAIN NECKLACE  HERE

(krásný náhrdelník od Rings & Tings, hrozně jsem se na něj těšila :)) /// love this beautiful necklace from Rings & Tings :))



CHAIN AND FLORAL BRAID BRACELET  HERE

(taky od Rings & Tings, moc se mi líbí to originální provedení :) /// this is also from Rings & Tings, I really love the style :)

2 comments:

  1. Už se nemůžu dočkat dalších outfitů :) holky, vy mě vážně bavíte! Jak na instagramu, tak tady

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jéé, děkujeme moc! :)) To je strašně hezký číst!

      Delete

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...