24 Oct 2014

OUTFITS 24/10/2014

Adela

instagram - @adelaka

Myslím, že škola začala už všem, tak jsem se nechala inspirovat a vytvořila ''školačka'' look. Když se na to teď koukám na fotkách, tak myslím, že se to do školy úplně nehodí, rozhodně ne na zkoušky :D a když už, tak alespoň ne s jehlovými podpatky, ale co, už je to nafoceno, tak postuji. :D Mám na sobě tričko Tally Weijl s kostkovaným vzorem, který je teď na podzim hot trendem, ať už je to sukně, kabát nebo šála. :) Skládaná sukně je z H&M, silonky Fiore a vintage psaníčko jsem vyměnila na Votoči. 

The school has already started for everyone , so I made up a ''schoolgirl'' look. Now, when I look at the pictures, I don't find the outfit very appropriate to school, to exams for sure. :D If so, than at least without high heels. But whatever, it's already shot, so I am posting this. :D I am wearing a top from Tally Weijl, with plaid pattern, which is very trendy this fall and you should have at least one piece in your wardrobe with it - whether it's a skirt, coat or scarf. :) Black skirt is from H&M, nylons are Fiore and my clutch is vintage. 







Tessie

instagram@tessie93

Základním prvkem celého outfitu byl nový stříbrný náhrdelník z Primarku. Jako můj zatím jediný stříbrný doplňek si zasloužil to privilegium, že jsem K NĚMU skládala celý outfit a nepoužila ho jen jako doplněk dodaný k celému outfitu jako poslední :) Nevěděla jsem, jestli mám stříbrné věci vůbec k čemu nosit, ale k světle modrému svetru, který jsem koupila taky v Primarku, mi seděl. Doplnila jsem je černýma kalhotama z H&M, psaníčkem z Ebaye a úžasnými lodičkami ze Zary. Vzniknul elegantní look, který si možná vezmu třeba k zimním zkouškám - ale ne, nechci na to teď myslet, protože by mě pak začla popadat panika a to už po prvních týdnech školy vážně nechci.. Bože, tenhle semestr to bude vážně hardcore. A jak válčíte se školou vy? :)

The basic piece of this outfit was my new silver statement necklace from Primark. Being my only silver accessory, it got the privilige to be the main part of my outfit and then I put other clothes to go well with it. I didn't know if I have anything to wear with silver jewelry but the baby pink sweater that I've also bought in Primark seemed the perfect match. I wore it with my black H&M pants, Ebay purse and my new perfect Zara heels. Overall, this outfit is more elegant and I'll maybe wear it again to my Winter exams - don't want to write about it now because I panic just writing it.. Oh God, this school year will be horrible. What about your and your school? :)







 

1 comment:

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...