29 Oct 2014

OUTFITS 29/10/2014

Tessie

instagram@tessie93

Světlounce růžovou oversized mikinu N.Y.C. jsem si kupovala minulou zimu v H&M. Mám jí ráda, nosím jí docela dost, hlavně když nemám náladu na to být moc 'holčičí' a vezmu si k ní džíny a Conversky a jdu. Nějak  jsem byla přesvědčená, že už jsem v ní určitě lookbook fotila, ale byla jsem na omylu! Musela jsem to rychle napravit a jako hodící se lokace na focení mě napadl Stalin na Letné. Je to tam vážně krásné, hlavně na jaře, když kolem sebe máte kvetoucí přírodu a před sebou výhled na krásné centrum Prahy. Prahu jako město miluju, ale mým velkým snem je New York. Věřím, že se mi jednou splní a vezmu si s sebou právě tuhle mikču :)) Byl jste někdo v NYC? Zbytek outfitu - džíny Primark, boty Converse, batůžek Claire's.

I bought this baby pink oversized N.Y.C. sweatshirt in H&M last Winter. I like to wear it and I wear it quite often, mainly when I'm not feeling 'girly'. I was sure I had post it on Lookbook already but I was wrong and had to do it immediately. The perfect place to shoot this looks was in Letná park in Prague. This place is amazing, even more in Spring, when everything blossoms and you can enjoy the view of the old city centre. I love Prague, I really do but my biggest dream is New York. I believe it will come true eventually and I will wear this sweatshirt while visiting it :) Have you been to NYC? The rest of the outfit - Primark jeans, Converse shoes, Claire's backpack.


 




Adela

instagram - @adelaka

Na Kyvadle jsem fotila jeden z mých prvníh looků. Tekrát jsme outfity ještě vůbec nepostovaly, existoval jen můj LB profil, a s Tessie jsme snily o tom, že jedou budeme dobré bloggeky, které budou dostávat balíčky oblečení od sponzorů jako naše vzory. Snažíme se stále zlepšovat a krůček po krůčku si vyšlapáváme cestu. Proto jsem se na toto místo ráda vracela v pleteném crop svetru, který mi právě přišel z mého oblíbeného Oasapu, od kterého dostávám stylové kousky každý měsíc, a to jen díky vám, děkuji! Zbytek looku jsem doladila černou koženkovou bundičkou Pimkie, novými legínami se zipy ze Zary a modrými kotíčkovými boty na podpatku alá Lita. 

One of my first outfits was shot at Kyvadlo. At that time, I was posting it just to my LB profile and Tessie and I were only dreaming about being fashion bloggers, who get free clothes from e-shops just as our fashion idols did. We are still working on ourselves and step by step, we are making our dream come true. That’s why I was so happy coming back to this place in my new knitted sweater, which I have just received from Oasap, my favourite sponsor. And all of it is possible only thanks to you! The rest of the look is black biker jacket from Pimkie, my new high waist jeggins from Zara and ankle blue boots alá Lita.

Buy this beautiful sweater HERE.




3 comments:

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...