23 Dec 2014

OUTFIT Adél - 23/12/2014

Adél

instagram - @adelaka

Dnes jsme byly s Tessie fotit na novém Trojském mostě v Praze, a musím říct, že je opravdu krásný. Co nebylo krásný, byl prudký studený vítr, který nám focení značně znepříjemňoval, takže se nedivte, proč mám na fotkách rozcuchané vlasy nebo červený nos. :D A co dnes nosím? :) Crop svetr s motivem hvězd jsem sehnala na Oasapu. Červených věcích v mém šatníku moc nenajdete, možná právě proto se mi tenhle tak líbí, pro mě nezvyklá kombinace. Jen škoda té délky, myslela jsem, že bude delší. Šedá bavlněná sukně je z Sheinside, líbí se mi ten střih, dělá hubené nohy. ;D Silonky a nadkolenky (i když je mam shrnute na podkolenky) jsou také z Oasapu. 

Today's location is a new bridge in Prague and it's really nice. What wasn't nice was the sharp cold wind, which was wery unleasant, so don't be surprised if I have messy hair or a red nose in the pictures. :D And what do I wear today? :) I got this crop sweater with star print on Oasap. Red color isn't very represented in my closet, maybe that's the reason I like this sweater so much, it's an unusual to see it on me. Just a pity that length, I thought it will be longer. The gray cotton skirt is from Sheinside, I like the cut, it makes skinny legs. ;D Stockings and nylons are also Oasap.


Byl takovej jemnej vánek... /// It was such a ''calm'' wind ...





5 comments:

  1. Moc pěkný outfit:) akorát si asi musela docela mrznout, já byla dneska celá zachumlaná a stejně mi byla zima :D Nejdřív jsem myslela, že jsou ty fotky z Valencie, z takového mostu u Museo de las ciencias :)
    One blondie life

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju moc:) no úplné teplo nebylo, ale na tu chvilku na focení to vždycky nějak vydržíme...a pak si léčíme omrzliny :D tak treba priste ve Valencii:))

      Delete
  2. Superb shots :) I think you must share your photos on www.voguedrobe.com, too :)

    ReplyDelete

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...