30 Dec 2014

OUTFIT - Tessie 30/12/2014

Tessie

instagram - @tessie93

Nemůžu uvěřit tomu, že je další rok za námi tak rychle, jo, je to každoroční klišé, ale vážně nad tím jen kroutím hlavou. Zvládla jsem úspěšně dvoje zkouškový na vejšce, dva týdny sama v Německu, hodně jsem pracovala, cestovala, poznala nové lidi... Byl to fajn rok. Teď už jen zbývá se s ním rozloučit. Jak letos slavíte Silvestr? Já nejsem fanda opíjení se ani obřích party. Moje vysněná oslava Nového roku (v případě že bych byla milionářka), by byl někde v teple, např. na Bali nebo jiném až kýčovitě krásném ostrově, na pláži nebo někde v hotelu ve vířivce, stačilo by mi si jen připít se svou láskou šampaňským a pak se kochat z nějakého vysokého místa ohňostroji. Chci tak moc? :D Při tvoření dnešního outfitu jsem se tedy trochu zasnila a oblékla si to, co bych si na podobnou akci vzala. Třeba některá máte takové štěstí a můžete se inspirovat :) Mám na sobě playsuit z Missguided, sandálky z Ebay a kabelku z Oasap, link je ZDE. Šťastný nový rok!

I can't believe this year is over so quickly, I know, the annual cliché, but I'm really surprised. I've managed to succesfully pass two exam periods at university, two weeks alone in Germany, I worked a lot, travelled a lot, met some new people.. It was a nice year :) Now it's time to celebrate its end. How do you celebrate the New Year? I'm not a fan of getting drunk nor attending huge parties. My ideal New Year's Eve celebration (in case I was a millionare) would be in some place exotic, in Bali or other extremely beautiful island, on the beach or in the jacuzzi, I would be okay with just drinking champaigne and then watching the fireworks. Is that too much to ask for? :D When creating this outfit, I dreamed a little and I wore what I would wear to such occasion. Maybe some of you are so lucky and can get inspired :) I'm wearing the baby pink Missguided playsuit, Ebay heels and OASAP purse which you can find HERE. HAPPY NEW YEAR! :)








13 comments:

  1. Outfit je krásný! :) Působí na mě něžně, žensky a romanticky, což se mi moc líbí. :)
    Já budu na Silvestra bohužel doma, ale alespoň přijede přítel, takže to bude snad fajn. :)
    Janie Reinde

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moc děkuju :)) tojo, hlavní je, když jsme se svými milovanými!

      Delete
  2. Tak to je dokonalý look :) Třeba se ti jednou taková oslava splní :)

    ReplyDelete
  3. Ty jsi kráska! :) Moc ti to sluší :) A taková oslava by si také líbila :) Já jako každý rok trávím Silvestra s rodinou :)

    ReplyDelete
  4. Úplně mega super outfit :)..strašně se mi líbí a moc ti to sluší!

    www.city-fairy.blogspot.cz

    ReplyDelete
  5. Absolutely lovely dress and killer heels. I like how you added a fun clutch it shows you don't take fashion to seriously. Fashion is supposed to be fun :) Great styling! Happy 2015!

    http://www.lookfortheoccasion.com

    ReplyDelete

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...