27 Aug 2015

Předpremiéra HOUSE OF DVF v Dušní 3 + OUTFIT

Na středu 26. 8. jsme byly pozvány na exkluzivní předpremiéru prvního dílu druhé série seriálu americké televizní stanice E! Entertainment HOUSE OF DVF. Promítání se konalo v butiku Dušní 3, kde se modely Diane von Furstenberg dají zakoupit. Adél bohužel kvůli zkoušce ve škole nemohla, tak jsem se akce zúčastnila sama a seznámila se s Nikčou z brixhauz.blogspot.com (která mi nafotila i outfitové fotky, za což moc děkuju :)) Musím se přiznat, že jsem seriál dříve neznala, ale vážně mě chytnul, takže se ráda podívám i na další díly. Pokud máte rádi pořady z módní branže a zajímá vás, jak to chodí v zákulisí a jaké to je pracovat právě pro Diane von Furstenberg, věřím, že se vám bude líbít taky :) Po skončení dílu bylo servírováno občerstvení a drinky a na rozloučenou jsme dostaly ještě tašku s dárečky. Níže se podívejte na krásný interiér butiku Dušní 3 a outfit, co jsem měla na sobě.









A co jsem měla na sobě?

top, bomber - H&M, sukně Madonna via answear.cz, kabelka Mango, boty - Adidas Superstars





6 comments:

  1. Ta bomber snad nemuze ani nikomu sluset vic :D <3

    ReplyDelete
  2. Já takový seriálový maniak a slyším o tom poprvé, to budu muset napravit :D jinak ta bomber bundička je naprosto skvělá:)))) nevíš, jestli ji ještě někde v H&M mají?:)
    One blondie life

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já do téhle akce taky ne, se musím přiznat :) Ale vážně se mi to líbilo! Je to podobný koncept jako třeba America's next top model :) A bundičku určitě ještě budou mít, tuhle jsem koupila v Praze na Příkopech, ale předtím jsem si jí zkoušela i na Andělu

      Delete
    2. Jee, tak to se tam dneska stavim :)

      Delete

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...