20 Sept 2015

OUTFIT - Tessie 20/9/2015

instagram - @tessie93

Toto je outfit, který jsem na sobě měla na představení LUNA by Foreo v Tančícím domě. "Nohy" Tančícího domu posloužily jako super pozadí k fotkám a hrozně se mi líbí, co vám? :) Na sobě mám úlovek z dní Marianne, kdy jsem kupónky využila jen pro F&F, odkud mám ještě jeden roláček. A k tomu jsem neodolala a koupila si ještě černý batoh a top s nápisem v Reserved, který sice v programu Marianne nebyl, ale měl také 20% slevu na vše. A co k téhle úžasné vestičce víc říct? Asi jen, že jí šíleně miluju a nejradši bych jí nosila každý den. Vypadá skvěle i k topům bez rukávu i s dlouhým rukávem a mrzí mě, že jí už za chvíli budu muset zakrývat kabátem. Pořídily jste si něco na dny Marianne?

vesta - F&F, top - New Yorker, kalhoty a náramek - H&M, psaníčko - Ebay, boty - Converse








5 comments:

  1. Krásný elegantní outfit. :) Asi se příště u kadeřníka inspiruji tvým sestřihem! Na poslední fotce je krásně vidět. :) Srdečně zvu tebe i všechny tvé čtenářky ke mně na blog. Mimo jiné na giveaway o filtrační konvici Brita se třemi náplněmi a dvě vstupenky na veletrh ForGastro & Hotel. :)
    Giveaway

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju moc :)) a ja zrovna ten "trojuhelnik" hodlam ustrihnout :D uz me omrzely delsi vlasy :)

      Delete
  2. Vesty jsou super :-) . Já jsem si za celou dobu, co je nosím, nejvíc oblíbila vlněné vesty . Splňují totiž nejlépe to, co od vest chci. Krásně mě zahřejí a navíc vypadají pěkně. Stejně jsem už ale ráda, že je teplo a alespoň na chvíli jsou uložené ve skříni :-) .

    ReplyDelete

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...