7 May 2014

OUTFITS 7/5/2014

Tessie

instagram: @tessie93

Tenhle look jsem vymyslela dost na poslední chvíli, ale musím říct, že jsem s ním byla vážně spokojená. Téměř jsem totiž zapomněla, že tuhle bílou maxi sukni (F&F) mám, jak ležela od minulého léta na dně hromádky s letními věcmi. Cítím se v ní ale hrozně dobře, takže jsem si objednala z ebaye další v krásné růžové barvě, tak doufám, že přijde co nejdřív a budu ji moct ukázat i tady na blogu :) Sukni jsem zkombinovala s bílým cami topem (New Yorker), bundičkou (Pimkie), kabelkou (H&M), Converskami a zlato-černým náramkem (Rings & Tings), který můžeme najít ZDE.

This look was kind of a last minute but I must say I really like it. I had almost forgotten I had this white maxi skirt (F&F) in my closet as it was lying at the very bottom of my summer pieces 'section', but I feel really good in it so I ordered a similar one in light pink from ebay - hope it arrives soon so I can show you :) I combined the skirt with white cami top (New Yorker), short jacket (Pimkie), crossbody handbag  (H&M), white Converse shoes and black & gold bracelet (Rings & Tings), which you can find HERE.









Adela
instagram: @adelaka

Konečně se s vámi podělím o jeden z mých nejnovějších nejstylovějších kousků botníku - červené tenisky na platformě se zlatými pláty! Uplně je zbožňuju, hrozně dlouho jsem si je přála a myslím, že je jen tak někdo mít nebude. Originalita je základ! :) K tak výrazným botám jsem zvolila černou barvu - košile, legíny i šátek se vzorem alá Versace jsou z H&M, doplňky od našich oblíbených Ringů. :) A jako bonus silikonové hodinky Geneva, ty jsem si také zamilovala, velmi stylový kousek a za skvělou cenu! Bohužel ale nemám jejich dobrý detail, takže se na ně můžete těšit snad příště. :)

Finally, I can show you my new stylish shoes - red wedged sneakers with golden plates! I absolutely love them and I don't think I will see anyone else wearing them.. that's why I love them even more. Be original! :) I choosed black color to this distinctive shoes - shirt, leggins and Versace imitated scarf if from H&M, accessories form our lovely sponsor Rings and Tings. And my watches are Geneva, you can't really see them properly in the pictures, but they are very fashionable and I will post better pictures next time. :)






10 comments:

  1. Love your outfit Tessie ! :)

    xx
    http://awindowonmyuniverse.blogspot.fr/

    ReplyDelete
  2. Tessie má nádherné šaty:) hrozně krásně zkombinované :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je to top a sukně odděleně :) Moc děkuju :))

      Delete
  3. Ty bílé šaty jsou krásné :) takové něžňoučké :) plánuješ je zkombinovat i s podpatky? :)
    www.dawardrobes.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju, ale nejsou to šaty - je to sukně a top odděleně. Určitě to zkusím i s podpatky během léta :)

      Delete
  4. Mi se teda víc zamlouvá druhý outfit - je naprosto dokonalý! Ale je to zřejmě tím, že je to prostě víc můj šálek kávy. Na tak dlouhé sukně moc nejsem a asi vždy dám přednost černé před bílou. Do toho navíc krásné vlasy! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju moc! I když jsem si letošní trendy bílou zamilovala, tak černá bude navždy nesmrtelná klasika :)

      Delete

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...