3 Nov 2014

NEW IN - TESSIE IV

Tessie's NEW IN - SALES

Všechny věci (až na jedno tričko), co vám v tomto článku ukážu, jsem si koupila ve slevách. Buď v obchodech, kde byly slevy teď snad úplně všude, že jsem vážně netušila, kam dřív nebo online. Vím, že obří nápisy SLEVY jsou jen marketingový tah a nalákají lidi si koupit věci, co by si ani normálně nekoupili a občas obchody dávají původní cenu jako cenu po slevě, ale co... Alespoň já se rozhodně cítím líp, když odcházím z obchodu s pocitem, že jsem ušetřila, ať už je realita jakákoliv. Připadám si až trochu trapně, jak za každým NEW IN postem píšu, jak si teď dávám od nakupování pauzu a nikdy to nevydržím. Proto to teď psát nebudu, ale budu doufat, že se mi to třeba povede :D Co jste ve slevách ulovily vy?

All the stuff (except for one T-shirt) I'm going to show you in this post was bought in sales. Either in shops, which were full of sales and discounts the past weeks or online. I know, that the huge SALES signs are just a marketing strategy to persude people to buy stuff they don't even need and that sometimes, the shops even make fake after discount prices but... I feel better walking from the store with this feeling I saved so much money and that counts even though the reality can be different. I feel a little awkward how I always state I won't shop anymore but never manage to accomplish it so I won't write it this time and just hope I'll be able to make it :D What did you get in sales?









Tenhle úžasný fluffy svetřík původně z H&M z kolekce Lana del Rey z roku 2012 jsem sehnala za 200 Kč na votoči :)) Úplně si pamatuju, když ho v obchodech měli a v televizi běžela na Lany kolekci reklama. Nevím kolik přesně dřív stál, ale nejspíš hodně, protože jsem to za něj tenkrát nebyla ochotná dát. Teď jsem ho koupila za zlomek ceny a v perfektním stavu :) /// I bought this gorgeous fluffy sweater originally from H&M 2012 Lana del Rey collection on votocvohoz.cz :))) I remember like yesterday when it was in stores and Lana's commercials were on TV. I don't know how much it had cost back then but I know it was too much for me to buy it. I'm beyond happy I got it for so little and in such a good shape.





Růžovofialový 'neoprenový' top jsem si koupila v Sinsay s 25% slevou :) Šla jsem se tam podívat, aniž bych věděla, že nějaké slevy jsou a udělalo mi to velkou radost /// This pink/lilac neopren top is from Sinsay and I got it with 25 % off :) I didn't know there was a sale in the store and it made me really happy.




Dlouho jsem se nemohla odhodlat si pořídit kabát v jiné barvě než je černá, hnědá nebo šedivá. Úplnou náhodou jsem na něj narazila v Ann Christine a jentak si ho zkusila, jak by na mě vypadal. Strávila jsem v kabince asi 15 minut a pořád se nemohla rozhodnout, jestli ho unosím. Na cedulce červeně svítila jeho nová snížená cena a tak jsem si nakonec řekla, že do něj půjdu. :) Už se na něj a na jaro těším. /// I was hesitating to buy a coat in a different colour than black, brown or grey. I bumped into this one in Ann Christine and tried it on just to see. I spent 15 minutes in the changing room trying to decide whether to buy it or not. It had a bright red lower price so I got it :) I'm really looking forward to wear it in Spring :)



Další úlovek z votoče - pletený svetřík v  krásném tmavě růžovém odstínu. Původně je z New Yorkeru :) /// Here's another votocvohoz.cz bargain - fuchsia knitted sweater. Originally from New Yorker :)




V C&A měli 20% slevy a já našla na jednom věšáku osamocený tenhle krásný pruhovaný bralet :) Světe div se, je bez vady a po slevě mě stál 40 Kč :D /// C&A was having 20% off everything and I found this beautiful stripy bralet hanging all alone. It doesn't have any defects and tt cost me aproximately 2 dollars :D



Tuhle kabelku jsem v Mangu okukovala už tak před dvěma měsíci, potřebovala jsem totiž novou univerzální černou kabelku střední velikosti přes rameno. Když jsem se dozvěděla, že mají 30% slevy , musela jsem se pro ní vrátit :) /// I've checked this bag in Mango about two months ago, I desperately needed a simple crossbody middle size black bag. When I found out Mango's having 30% off, I had to go get it :)




Krásný a zajímavý náramek mám z H&M s 20% slevou <3 /// This beautiful and interesting bracelet is from H&M and I got it with 20% discount <3



Elegantní zlatý náhrdelník opět z mého milovaného votoče /// Elegant gold necklace from votocvohoz.cz



A nyní moje tři úlovky z missguided.com :) Na stránkách měly ve slevách letní modely, tak jsem si objednala tohle slaďoučké 'kimono' a ááááá už chci léto :D /// And now my three new pieces from missguided.com :) They had their summer clothes in sale so I got this sweet pink kimono and aaaaah I can't wait for Summer :D


Uznávám, že tenhle playsuit na ramínku nejlíp nevypadá, ale postavu dělá vážně pěknou - jak je zúžený v pase, a hrozně se mi líbí tohle řešení výstřihu :) /// This playsuit may not look the best on a hanger but believe me, it makes your body look great and I really love the style of the cleavage.



A zde je můj poslední úlovek a jediný kousek, který jsem si koupila za plnou cenu a ne ve sleve. Myslím, že to ale stálo, ne? :) ///And my very last piece and the only thing I got for the full price and not in sales :) But was worth it, don't you think? :)


12 comments:

  1. Krásný věci ;) Ten kabát jsem si taky zkoušela a 2x, ale neseděl mi. Takže si ho užij a nafoť v něm nějaký krásný outfit i za mě :DD.

    ReplyDelete
  2. Moc krásné věci ten kabátek je úžasný :)

    ReplyDelete
  3. Všechny věci jsou nádherné! Nejvíc se mi líbí ty svetříky. :)
    GIVEAWAY

    ReplyDelete
  4. Ten kabát je boží, za kolik byl? :))

    ReplyDelete
  5. Moc krásné věci! Ty svetříky jsou moc krásné :)

    ReplyDelete
  6. Skvelé veci, super si nakúpila! :)
    http://fashionbynitaxxx.blogspot.sk/

    ReplyDelete

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...