19 May 2015

OUTFIT - Tessie 19/5/2015

Tessie

instagram - @tessie93

Láska na první pohled! Bucket bag jsem chtěla už delší dobu a pořád váhala, jestli si koupit tu, co prodávají v H&M. Jsem ráda, že jsem to neudělala a počkala si. Při brouzdání na instagramu jsem tuto tašku viděla u jedné polské blogerky a dopátrala, kde ji prodávají. Myslela jsem si, že obchod Parfois stále existuje na Chodově, kde jsem asi před 2 lety byla při jeho otevírání, ale bohužel už ho zavřeli. Jediná prodejna v Praze je už jen v MY na Národní a tam bílou neměli. Objednala jsem si ji tedy na jejich stránkách online a se shippingem zdarma a 10% slevou na první nákup mě vyšla ještě lépe než z obchodu. Link na ní je ZDE. Dále mám na sobě hot pink šaty ZDE, které mi přišly z Oasap.com. Mají zajímavý střih - vypadají jako set topu a sukně, ale vzadu jsou spojené. Na léto podle mě skvělý kousek :) Na nohou mám květované lodičky zakoupené v Primarku a na rukou náramky z H&M.







12 comments:

  1. Nádherné boty a kabelka:)

    http://gagenka.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  2. Tessie! Chic look! Greetz Edwin.

    ReplyDelete
  3. V OC Černý Most v prodejně Gate právě prodávájí bucket bags jen za 248 Kč :) Mají je v nude a černé barvě, kvalitou se téhle asi rozhodně nevyrovnají, ale mám už doma tu nude a jsem nadmíru spokojená :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vážně? :) tak to je super, kouknu na ní, až někdy půjdu kolem. Mně to ale nějak hrozně táhlo k tý bílý :))

      Delete
  4. Ahoj, moc díky za tip na kabelku, takovou jsem sháněla :) Kde jsi prosím našla kód na slevu za první nákup? Nikde na stránkách ho nevidím..Děkuji

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jsem ráda, že jsem pomohla :) Na mě vyskočil, když jsem na stránce dokončila registraci, je to tak 3 týdny zpátky.. Mrzí mě, jestli tobě ne, to je záhada :/

      Delete
  5. A very lovely look, I love the bag :-* www.thepinkheartgirl.blogspot.de

    ReplyDelete
  6. Very pretty in pink! :)

    And I love those colourful heels! :)

    Geekette in High Heels

    ReplyDelete
  7. Tak tenhle look je pecka. Mám ráda, když jsou barvy takhle hezky v symfonii a ty body úžasně podtrhnou celý outfit :). Za mě palec nahoru :).

    Nety
    bornundertheluckystar.com

    ReplyDelete

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...