13 Apr 2015

BLOGES MARKET

V sobotu 11.4. proběhl BLOGES MARKET, který pořádají naše oblíbené holky z Bloges Robes. Akce se konala v The Chemistry Galery, před kterou jsme nafotily outfity, a pak už se vydaly na jednu z největších bloggerských akcí roku. Ačkoli je to již v pořadí druhý BM, pro nás to byla premiéra, tak jsme byly zvědavé, jaké to bude. Akce ale nakonec byla super!



Přišly jsme až na 4. hodinu, takže jsme se vyhnuly prvotním návalům, ale slyšely jsme, že fronta byla až za roh. U vchodu jsme si koupily lístek a vyrazily do centra dění. Hned na začátku jste se mohli zkrášlit v beauty koutcích, kde byla možnost nechat se nalíčit, učesat, nebo dokonce nalakovat nehty, čehož jsme ale kvůli velkým frontám nevyužily. Na místě byl i SmileBox, kde jsme se nechaly zvěčnit a udělaly si památku. Co nás stejně zajímalo víc, bylo druhé patro, kde bylo spooustu oblečení, bot a doplňků, které tam prodávaly známé fashion blogerky. Viděly jsme na živo blogerky, které sledujeme, a s některými jsme si i popovídaly. Bylo vidět, že akci neberou na lehkou váhu a přišly ve stylových outfitech - ty nejzajímavější jsme pro vás nafotily. Akce pak vrcholila tombolou a hodnotné ceny, kde Adél dokonce měla to štěstí a vyhrála stylový snapback od superkecky.cz!
Musíme říct, že holky za zorganizování takovéhle super blogerské akce obdivujeme a jsme moc rády, že byla tak vysoká účast a měly jsme možnost potkat a poznat spoustu stylových a fajn lidí. Už se těšíme na další Bloges Market a přístě už tam třeba budeme i prodávat! :)



Takhle tam měla každá blogerka svůj stojan s oblečkama :)

Boty byly všude! 


My Secret



Barbora Kotalíková



World Needs Blondes


Tess Kratochvílová

Fashion is religion

Kristýna a Nikol z BlogesRobes, bohužel třetí Míša zrovna nebyla poblíž

A fotka ze SmileBoxu na závěr! :) S Kájou a Wendy

3 comments:

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...