8 Nov 2015

5th BIRTHDAY!

VŠECHNO NEJLEPŠÍ NAŠEMU BLOGU!

Je to tady - přesně před 5 lety jsme na tomto blogu uveřejnily první článek a bylo to o Mary-Kate a Ashley Olsen. Ale zpátky do přítomnosti! Na dnešek jsme měly v plánu, že napečeme supercute růžové dortíky a pak se s nimi nafotíme jako perfektní barbienky.... ale realita byla daleko od našich představ.
Začalo to celé v kuchyni, kdy námi vytvořené muffinové těsto mělo konzistenci žvýkačky, po upečení mělo tvar nádoru, na polevu jsme málem použily zkyslé mléko, a na druhý pokus se nám původně růžový pudink záhadně změnil na oranžovou hrudku, takže ovocný jogurt vyšel jako nejlepší volba. A pak došlo na focení - krom toho, že nám neostřil foťák a Terka si při zapalování svíček sežehla půlku prstu, jsme zjistily, že muffiny nejsou vůbec cute.
A tak jsme rezignovaly a rozhodly se, že vám ukážeme, jak to bylo doopravdy - podívejte se jak naše focení nakonec vypadalo:



Ale samozřejmě vám chceme moc poděkovat za vaši přízeň a milé komentáře!. V průběhu listopadu se můžete těšit na naší narozeninovou GIVEAWAY, která, vám doufáme udělá velkou radost. Brzy se o ní dozvíte víc. :)

A teď, kdo chcete vidět nějaké další faily z nejrůznějších focení, tak rozklikněte celý článek!:)













2 comments:

  1. Všetko naj naj naj a prajem ešte minimálne raz tak dlhé úspešné blogovanie :)

    ReplyDelete
  2. gratuluji k výročí blogu :) a fotky pobavily :D

    Puntíkatý blog - přečteno

    ReplyDelete

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...