10 Nov 2015

#OOTD Tessie 10/11/2015

Musím se vám pochlubit, umístila jsem se v Bitvě stylistů Answear.cz 3. místě! :)) Mám z toho vážně radost, hodně jsem se snažila a jsem hrozně ráda, že se outfity zalíbily i porotě. Toto je druhý styling, se kterým jsem v Bitvě soutěžila (z třetího mám na článek bohužel málo použitelných fotek). Tentokrát jsem sladěná "do podzimna", na sobě mám ze soutěžních věcí kalhoty a košili. Když mi kalhoty přišly, říkala jsem si, že nemám šanci je zkombinovat tak, abych byla vážně spokojená, protože tuhle barvu nenosím - doteď jsem nenosila. Ale ve výsledku se mi líbí a sklidila jsem za ně i několikrát chválu :) Zřejmě jim dám šanci. Outfit je focen na Letohrádku královny Anny, což je jedno z mých nejoblíbenějších míst v Praze vůbec. Jaké je to vaše?







fotky  - @adelxk :)

kabát - Oasap, košile + kalhoty - Medicine via answear.cz, boty - mamky :D, hodinky - Daniel Wellington, sluneční brýle - Accesorize

5 comments:

  1. Tohle místo mám moc ráda a kabát je krásný :)

    ReplyDelete
  2. Také mám ráda tohle místo! Na jaře jsem si tam chodila číst! Btw. Moc ti sluší!
    Meet My Lovely World

    ReplyDelete
  3. mě se hrozně líbí právě ty kalhoty ale těžko říct jestli bych na ně taky měla odvahu :D ale ten střih mě zaujal moc, možná počkám na výplatu a pak objednám :)

    ReplyDelete
  4. You look great! I love your style :-* www.inblushandblack.blogspot.de

    ReplyDelete

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...