23 Nov 2015

#ETERNITYNOW by Calvin Klein

Krásné odpoledne!

V dnešním článku bychom vám chtěly představit skvělou novinku - parfém Eternity Now od Calvin Klein. Na stáncích je teprve chvíli a my jsme dostaly příležitost ho vyzkoušet a blíže vám ho představit. Calvin Klein uvedl tuto voňavku ve dvou variantách - pro ženy i pro muže, a natočil k nim vážně krásnou kampaň! Vůně jsou lehké, jemné a zároveň svěží. Oběma nám moc voní, Tessie si právě takovou chtěla přát letos od Ježíška :) A pánská může být třeba taky perfektní dárek pro druhou polovičku k Vánocům.



Jestli chcete vidět naše speciální video a o vůně si zasoutěžit, čtěte dál!

Přes webovou aplikaci Calvin Klein jsme vytvořily video, které mapuje naši už desetiletou minulost :) V září 2005 jsme spolu začaly chodit do třídy a o pět let později vytvořily blog!




Eternity NOW for women 
 parfémovaná voda
 dostupná v  30 ml, 50 ml a 100 ml baleních
srdce - květy broskvoně, neroli, pivoňka
základ - pižmo, kašmírové dřevo, ambroxan
hlava - sorbet, liči, kdouloň



Eternity NOW for men
toaletní voda
dostupná v  30 ml, 50 ml a 100 ml baleních
hlava - kokosové mléko, anýz, názvor
srdce - pačuli, cedr, karambola
základ - tonka fazole, cedrl, vanilka




Pokud vás voňavka zaujala a chtěli byste ji vyzkoušet, máte možnost její miniaturku vyhrát! Pravidla jsou jednoduchá, přes speciální aplikaci na stránce calvinklein.com/eternitynow si vytvořte svoje vlastní video a poté ho sdílejte na svém facebooku nebo na instagramu (k tomu vás na konci stránka vyzve)! Důležité je sdílení opatřit hashtagy #foreverstartsnow  #cosmocz. Vyhrává 20 nejrychlejších na facebooku, 20 nejrychlejších na instagramu a 20 může ještě zabodovat originalitou. Držíme palce! :) 


No comments:

Post a Comment

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...