2 Nov 2015

#NEWIN Tessie X

Jubilejní desátý new in článek je tu! A s ním proměrně dost nových věcí, tzv. podzimních nutností, které jsem prostě potřebovala, vážně. A dalších několik kousků je ještě teprve na cestě ke mně, takže ty ukážu zase příště. Když se tak koukám na to, co jsem si nově pořídila, asi bych se měla příště soustředit i na nějaké spodky, protože vlastně nosím dokola pořád patery kalhoty, hlavně že roláků mám bambilion :D Všechno jsem zase koupila za zlomky původních cen, nejlevnější věc mě stála dokonce jenom 10 Kč! Já mám asi prostě talent hledat super kousky na vinted a v sekáčích, alespoň už mi to několik lidí řeklo. Dejte mi vědět, jak se vám věci líbí a jestli se vám taky podařilo ulovit něco úžasnýho za směšnou cenu :) Tessie



Konečně! Po skoro 22 letech mého života vlastním klasický elegantní černý kabát. A že bylo na čase.. Je z ebaye, a nebudu lhát, docela jsem se bála. co dorazí, ale musím říct, že jsem vážně nadmíru spokojená. Na to, že to je ebay, stál kabát sice hodně, ale je vážně kvalitní a troufám si říct, že v Mangu by si za něj řekli minimálně dvojnásobek. Prošla jsem předtím obchodů dost, ale kabátů, co by stály okolo 1000 a míň, bych napočítala na prstech ruky.


Batoh mám sice už delší dobu, ale na blogu ani v outfitu jsem ho zatím neukazovala, tak jsem ho zařadila i sem. Je z dnů Marianne ze Sinsay a maximálně mi vyhovuje, vejde se mi do něj všechno do školy a konečně můžu mít taky někdy po Praze volné ruce!


Dvě kruhové šály z vinted.cz, H&M a C&A.


Tohle jsou dva kousky, které jsem dostala od značky Medicine ze soutěže Stylista roku Answear.cz (Jako třetí byla ještě čistě bílá košile, na které ale není nic moc zajímavého a momentálně čeká v koši na prádlo, až ji vyžehlím). Cihlové rovně střižené kalhoty a top/rolák s dlouhým rukávem s průhlednými pruhy podél paží.


K roláko-topu přidávám ještě dva černé roláky-svetry. Ale nejsou stejné! Jeden je tenký a uplý, druhý je tlustý a oversized :D Tenký jsem ulovila za 10 Kč v Profi Second Hand, tlustý (S. Oliver) tuším za 70 z Textile House.


Další dva sekáčové úlovky mě taky dohromady stály asi 60-70 Kč. Vínový top se krásně hodí na podzimní vrstvení a šedý rolák je prostě moje nová láska - jen jsem ho vyprala a nosím ho téměř každý den.


A aby nebylo všechno jen v tmavých barvách, přidávám ještě dva světlé vršky nakonec. Zatím asi poslední rolák, taky hodně oblíbený za sekáče za pár korun + vintage Nike mikina z vinted.cz <33


11 comments:

  1. Super věci! Batoh je boží!

    ReplyDelete
  2. Svetry jsou prostě must have snad ve všech barvách, také pořád dokupuji a dokupuji a ten batůžek...Krása!! :)

    ReplyDelete
  3. hezké to je super jaký máš čuch na takové hezké věci :) příště snad půjdu s tebou :D! Já jsem teď začala koukat hodně po vinted, protože mám v obchodech strašný problém s tričkama - žádná se mi nelíbí. A když už tak jsou prostě předražená. :)uvidím co "votočím".

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak to držím palce! Vinted je bohužel už zaplněný hnusy, když to tak řeknu, každý se tam snaží prodat ten poslední hadr, co doma má, ale chce to vytrvat a hledat podle těch filtrů a určitě najdeš spoustu super věcí :) Nebo zkoušet sekáče ve dny, kdy mají vše za 10 Kč :D

      Delete
  4. Z takových úlovků mám vždycky největší radost! Nejlepší byly trhy ve Španělsku, kde paní nabízela i světové značky a já ulovila košili za 2 eura :D:) A moc se mi líbí ty roláky!:))

    ReplyDelete

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...